sábado, mayo 27, 2006

L O S T: Season Finale espectacular!!!Dimecres va acabar sa 2a temporada de LOST, i ho va fer amb un episodi doble, una hora i mitja d'acció i misteri, on se van respondre algunes preguntes, com es per que de s'accident de s'avió, i que passa realment si es deixa de pitjar es botó! I van quedar moltes coses per resoldre i encara es van afegir més incògnites! Esperem que sa 3a temporada mantengui es nivell de ses dues primeres i ara només cal esperar fins Octubre per a veure com continúa la cosa! Bon Estiu Losties! 4 8 15 16 23 42

jueves, mayo 25, 2006

MARAH de Déu!


D'aquí a una setmana justa, una petita representació de Blog & Cemento viatjarà Barcelona City per presenciar es concert dels grandíssims Marah, sens dubte sa sensació des moment.

Després de s'històric concert des passat novembre a Mataró (des qual hi ha un DVD que talla sa respiració) on van arrassar completament, Marah tornen a ses nostres terres per knockejar-nos un altra cop a base de rock n' roll pur i dur, presentant es seu últim i excel·lent disc "If You Did'n Laugh, You'd Cry" a sa sala Bikini.
Per rematar, as dia següent tornen a actuar a Mataró (on també assistiré, ofcors), però en versió acústica, lo qual demostra que avui per avui són un dels grups més versàtils i polivalents del món. No hi ha dubte que aquest nois de Philadephia estan fent història.

Espectacle, nervi, vibració, suor, diversió... què més es pot demanar a un concert de rock n' roll?

martes, mayo 23, 2006

LOST Season Finale Promo!Per fi , akesta setmana acaba, lu que es LA GRAN MENTIRA DE LOST.

domingo, mayo 21, 2006

International BusinessAvui capvespre he fet es trajecte BCN-Menorca, i mentres encara era a s'aeroport, per fer temps he decidit aturar-me a una llibreria a comprar-me una revista, después de revisar es panorama nacional, he optat per comprar sa RollingStone, sa versió importada de U.S.A. Sa sorpresa ha estat quan he nat a pagar-la, sa caixera al veure sa revista ja li ha bastat per arribar a sa conclusió que jo era americà i m'ha comensat a xerrar anglès. Tan raro és comprar-se una revista en anglès? es lo que tiene ser d'aquest pais? he de llegir, sa Hola o sa MAN, que sempre són iguals? jejeje... per no deixar malament a sa caixera li he seguit es rollo i he seguit xerrant anglés... practicing will improve your english!
Sa reflexió és sa següent, si demà vaig al super i compr un paquet de salsitxes de frankfurt, sa caixera me xerrarà en aleman?

Bruce, live in Badalona


Avui ja fa una setmana que el GRAN Bruce Springsteen ens va deixar gaudir de més de dues hores i mitja de molt bona música (que ja fa falta!) presentant el seu darrer disc: We Shall Overcome: the Seeger Sessions. Un poc antes de les 9'30 tot el públic l'estava esperant cantant un tros d'una de les seves cançons "pay me my money down". Senzillament va ser BRUTAL! MOLT MOLT!! Ah! i atenció!

a sa tardor torna!!!!

lunes, mayo 15, 2006

Testimonios: Mª Jesús

Aqui tenim un clip que mus ha deixat freds als membres de Blog & Cemento. No fan falta comentaris... Dale al boton que pone play!

domingo, mayo 14, 2006

Especial Reis De Sa Comedia: Jose Mª Aznar

Despues de molta recerca hem recuperat aket video, q és una de ses millors actuacions comiques del jefe absolut, Jose Mª Aznar, esperem q colq dia el poguem tornar a veure en accio, i al 100% com a nes vells temps! D'on cony surt aket accent de texas? Difrutalo !

jueves, mayo 11, 2006

Next Wednesday on LOST...

A falta de 2 episodis per acabar sa temporada, deix sa promo des proxim! Esto va a ser mermelada!

miércoles, mayo 10, 2006

Ai, que CALÓS !


Degut a que s esta nomentant tot es temps akesta antiga institució, mus veim obligats a fer un post dedicat en exclusiva a ells, els salesians de tot el mon, i en especial tots els que han passat i pasaran per ciutadella, a calós. Sa llista és incombustible, desde Don Cirilo fins a nes Xinu, pasant per el gran Don Angel, etc etc, personatges clàssics i entranyables que mus han fet passar moments inolvidables, que si voleu compartir, vus estarem molt agraits.
Vus deix es link de sa web oficial per si vus voleu entretendre, no te desperdici.

http://www.edebedigital.com/webs/calos/

and the winner is...Just com va passar a Marbella! en cachuli ha pujat com s'espuma! de camarer a alcalde, i ara Pig of the week a n'es blog més chachi de sa peninsula!
Dia històric per tsorm!! primer guanyador!!! get ready to see who's next!!!!

biboy!

domingo, mayo 07, 2006

Candidats Primera Setmana "Pig of the Week Awards"Ladies and Gentlemen!! Aquí presentam els tres primers candidats per guanyar es Pig of the Week Awards!
Tres clàssics d'es panorama caspós nacional!

n#1 Maria José "FRAUDE" Campanario!! tota una dona d'un torero molt molt inteligent, resulta que falseja lesions familiars per no currar... com si de per sí, hagi de fer molta feina! Per cert, no vos sembla que és clavada a na "pequeña lulu".

n#2 Sense paraules! Oh rey Cachuli!!! una de ses persones més diplomàtiques d'es país. Un dia o altre tothom durà els calçons a s'altura d'es sobaco! Inclús dins Alcalameco

N#3 No es que tengui molt a veure dins aquesta setmana en concret, però per ser sa primera setmana, no podia faltar en Losantos, crec que sobren ses paraule.

Ara... A VOTAAAAR

viernes, mayo 05, 2006

Next on LOST

Despues des gran episodi de dimecres passat, aki tenim sa promo des proxim...
4 8 15 16 23 42

miércoles, mayo 03, 2006

Peli de sa setmana: EL RESPLANDOR


Primera de ses pelis recomenades de Blog And Cemento! Aquet classic de por dels anys 80 vus fara nar por la pata bajo si no l heu vista, cal remarcar sa espectacular interpretacio des mestre Jack Nicholson i es magistral doblatge amb na Veronica Forque (increible) digne de ser escoltat amb es Dolby Stereo des cine de l OAR (mai t oblidarem).

La setmana que ve, un altre peli.

martes, mayo 02, 2006

Paris Hilton en busca del tesoro perdido!


Q esta cercant na Paris Hilton amb tanta insistencia? Aki la tenim a nes replans, sembla mentida q aquesta multimillonaria de 23 anyets faci akestes coses jeje... esperem q no sigui res serio! Los perros atados, Paris !

Son Oleo al poder!

lunes, mayo 01, 2006

Delên Music, tothom a votar !!


Menció especial mereix es grup d una amiga nostra q acaba d arrancar, s han presentat al concurs Musicnauta i esperem q els hi vagi molt be!
Aki teniu es link a nes seu blog : http://www.delenmusic.blogspot.com/
i aki podeu votar ses seues cansons: http://musicnauta.bancamarch.es/ficha_grupo.php?id_grupo=414

Sort i ventura !

El Corte Ingles punters en tecnologiaVisitant el Corte Inglés un dia d'aquest vaig reparar tota una pesa de col·leccionismes damunt una taula de sa planta baixa! Si! un ordenador possiblement previ al qualsevol pentium 133 o inclús previ al combregament de na Marujira Díaz! Lo més fort va ser donar-me conte que no es tractava d'una pesa única i exposada al públic, sinó que amb aquest "trasto" els empleats del centro hi feien feina! jajaja quina image més surrealista!! dues dependentes davant s'ordenador aquest fitorant botons i no sabies que aclarien! jajaja trist!

Sens dubte, no hem de trobar raro s'imatge que pugui tenir dels espanyols qualsvols "guiri" que trepitji sa península!!! per altre banda! Gràcies Corte Inglés per mantenir sa "old school" informàtica! i tot tipu de dependents bordes castellans!!

Qui deia que "Cuéntame" és una serie retro??