domingo, mayo 07, 2006

Candidats Primera Setmana "Pig of the Week Awards"



Ladies and Gentlemen!! Aquí presentam els tres primers candidats per guanyar es Pig of the Week Awards!
Tres clàssics d'es panorama caspós nacional!

n#1 Maria José "FRAUDE" Campanario!! tota una dona d'un torero molt molt inteligent, resulta que falseja lesions familiars per no currar... com si de per sí, hagi de fer molta feina! Per cert, no vos sembla que és clavada a na "pequeña lulu".

n#2 Sense paraules! Oh rey Cachuli!!! una de ses persones més diplomàtiques d'es país. Un dia o altre tothom durà els calçons a s'altura d'es sobaco! Inclús dins Alcalameco

N#3 No es que tengui molt a veure dins aquesta setmana en concret, però per ser sa primera setmana, no podia faltar en Losantos, crec que sobren ses paraule.

Ara... A VOTAAAAR

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola, som en Nobel's Assassin, jajaja.

A veure, cap buits. Quan trii s'opció d'"Ánónimo" no me deixa posar cap nick, i s'ha de poder, encara que no estigui registrat. Ja sabia que us van donar una etiqueta d'Anís del Mono en lloc des graduat escolar, però m'estic cansat de repetir-ho.

I ara centrem-nos amb es tema.
En Losantos és molt de Losantos i podria aparèixer cada setmana, però és meu vot avui és per el gran Cachuli, crec que és es millor exemple de com ser un espanyol de cap a peus: calçons pes sobaco, mòvil penjat as cinturó, ulleres de Cobra, bigotis de fatxa, calcetins blancs, fumar com un carretero i un mot que val millor: CACHULI. Ole tus huevos toreros!

Per un SON OLEO sense Nobels, vota PMQ. Garnarem!

Anónimo dijo...

Volia dir "un mot que val milions".

Per un SON OLEO sense tórteres plastes (cucúuuu, cucuúuu...), vota PMQ. Garnarem!

Anónimo dijo...

Per posar nom, no has d'anar a anónimo, sinó a "otros!" com punyetes vols posar un nom amb sa secció "anónimo" asò és com voler ser del PMQ tinguent sensibilitat pes medi ambient!!
amunt amunt!!!

vot per en cachuli!!

Anónimo dijo...

Jo jo... m'ho heu posat molt dificil en sa vostra primera setmana dels "Pig of the week" però després de pensar-m'ho molt, a n'en Losantos, com el podreu posar cada setmana per alguna de ses seves fetes, no el vot. A na
Campa... a veure, l'ha feta grossa, però no xerra encanvi s'estrella que il.llumina Espanya, el Sr. Cachuli es mereix es meu vot i es de tothom. I tot perque és es tiu més patètic que hi ha a sa capa d'es sol, però apart cada setmana ens deixa un seguit d'expressions que desde que va amb na Pantoja ja ha omplert un llibre!

Per cert, gran idea sa d'es blog!!! Està de P... M...!! molt bé! Al.lots! O al.lotes...!

P.D: he tingut una idea i a part de fer aquesta secció, també podriu fer-ne una amb els impressentables de sa setmana de Ciutadella, un nom que me ve a n'es cap ara mateix... per començar seria, s'inimitable, i el molt honorable, Pedro Roman! SORT I VENTURA PEDRO!!

Anónimo dijo...

Hey, Nofre, què tal, tiu, bé? Malament? M'alegro.

Doncs és cert lo de s'opció de "Otros", jeje, açò me passa per fer 9 hores davant s'ordenador (que no vol dir que faixi feina, sino que estic tot es dia enganxat a internet, jaja), apart de que vaig anar a Ca-Los.

Lo des POTWA (gran nom) de Ciutadella jo pas, no m'agradaria que açò es convertís amb sa Lija Power II, que els tius de SON OLEO tenim classe.

Per un SON OLEO sense chamaquitos, vota PMQ. Garnarem!

P.D.: Esteu tardant en fer un post sobre "La Hora Chanante", gañanazos!

Anónimo dijo...

hola a tots!! molt guapo akest blog, s'idea de votar akests delinqüents és molt bona...jaja és dificil,son parsons increïbles xo jo crec que votare en pantojillo, nose m'agrada s'estil seu de viure, jajajaja ell ho intenta.

Anónimo dijo...

Hey! Ahir vespre vaig escriure un comentari, però veig que l'heu borrat. Sabia que ereu uns nazis, però no tant, jajaja.

Unagui, perdona es meu comentari anterior, però no sabia que eres tú, jaja. Per cert, que ahir vaig veure en Pedro Román per ses voltes i està tant Román com sempre: vermei, lleig i cridant "força barça" com un retrassat mental.

Per un SON OLEO sense guiris que fan peste a Nivea, vota PMQ. Garnarem!

Anónimo dijo...

Ei enhorabona x aket blog, els creadors deuen ser uns autentics reis del sexe! Jo vot per el Gran CACHULI, akells calçons sobakeros i es movil a nes cinturon son lu millor!

Animo BLOG & CEMENTO! Seguiu aixi!

Anónimo dijo...

jajaj! just another manic monday!
Escoltant aquesta cançó! he pensat en aquest blog! iq eu encara tenia pendent votar!!

Mi voto va per na Pequeña Lulu! pq no me cau ni una albóndiga de bé!!

vengo de ti