lunes, junio 12, 2006

Primera entrada sense foto

Oh my god!! si noltros som de sa generació "Mtv" necessitam imatges! com més millor! i a poder ser... rollo epilèptiques, com en Pikachu! (gran olvidat, com en Jordi Urtado). Però com Blog&Cemento hi és per rompre sa monotonia, aquí es presenta sa nostra primera entrada sense foto. (al cap i a la fi, un blog és més literari... NOOOOOOT).
Comentaré 4 coses... resulta que he descobert que els dissaptes a sa matinada fan World Wrestling Federation a Cuatro! oooooh!!! per fi algú s'ha decidit a tornar a emetre aquest gran espectacle, no com sa merda formula uno, que sí! és real a diferència de WWF però sempre és lo mateix!! Viva en Hulk Hogan!! i gràcies Cuatro per tornar a confiar en showmans com en Macho Man i en Coco Beware!!
Hi ha que dir que cada dia Cuatro s'està superant, almenos s'està desmarcant des fems que produeixen tele5 i A3 i ja és molt! tart o prest s'ho trobaran. Gràcies Polanco!
Se cert que ara pensareu! que fas melao un bon dissapte vespre a casa... bona pregunta! però resulta que vaig voler reservar per aquest finde que s'atraca, així que vaig decidir posar-me una peli i passar vespre. Conclusió: no mireu las crónicas de Narnia, it just sucks!!!! m'ho hauria passat millor mirant una foto de na Masiel durant 2 hores. L'únic que em va servir per dormir tard i aixi emplomar WWF!
Poca cosa més.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo m apunt a mirar una foto de na Massiel durant dues hores!!! jajaj

Anónimo dijo...

Yeah, gran notícia lo des Pressing Catch, WWF Rules!
Només recordar els mítics noms de Jimmy Estaca Dugan, British Bulldog i Terremoto Earthquake, o ses parelles La Fundación del Corazón (toma ya!) i Los Sacamantecas, ja n'hi ha per riure una estona, jaja. I no mos olviden del gran grandíssim mànager Pablito Terrores!

En quant a sa peli "Las Crónicas de Narnia", encara no l'he vista, però tampoc espero gran cosa. Tindré en compte sa teua opinió per després matxacar-te. Gracias (de narnia, jajaja).

Anónimo dijo...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!