jueves, julio 27, 2006

Blog&Cemento Honors!


...a falta de pan buenas son tortas! durant s'estiu es món de's celuloide està un poc aletargat, així que, que millor que aprofitar aquest buit dona'nt un homenatge a noltros mateix, al nostro gran blog!!!! un blog molt gatuno!
Ja fa 4 mesos que va, i encara amb sa mateixa ilusió que es primer dia! sa mateixa que quan mos reuinem per veure aquell anyorat "UNO PARA TODAS" (programes així ja no en queden).
Ahir va passar lo pitjor que pot passar a un membre de TSORM, después de veure a na Nati Abascal sobria. I és que s'en va anar es llum!! aaaaaaaaaaaaah!!! no electricity, no life!!!! ja tenia es cianura preparat! cosa fina! sort que la gesa va posar solució en pocs minuts, i es que ja me veia surtint a gente!
mmm... s'atraca un cap de setmana turbulent, dinarots, festes de migjorn, donde estás corazón (jajaja). Queda dit per qualsevol que llegeixi aquest blog. HI HAURÀ QUEDADA BLOG&CEMENTO AL BAR DES CAP DE CANTO DES MIGJORN GRAN ES DISSAPTE VESPRE! jajaja serà show! no permeteu deixar sols als dos únics fundadors! Per identificar-os com a seguidors de B&C haureu de dir es password. SÍ!!! podria ser Blog&Cemento, jaja però nant així, n'Elsa Pataki podria viure a Son Oleo! aixi que... EL PASSOWRD QUE TODO EL MUNDO FORMUUUL·LA ES EL SIGUIENNNTE: "Cuenca, un lugar para soñar" jajaj! ja ho sabeu, i no deixeu que es gin enturbi sa vostra ment!
bebeu amb moderació i sobretot no estudieu mai!

1 comentario:

Anónimo dijo...

M encanta que tingueu els wimbels de fer-vos un auto-homenatge, i sempre mantinguent sa clase a sa altura de na Leticia Sabater o en Torrebruno. B&C , seguiu aixi, cada post nou és com un raig de vida i alegria, que m ajuda a prosperar personalment, i podeu tenir per segur que dissabte sere a migjorn, terra estimada, PASSWORD en mano y ciento volando! Gracies TSORM