miércoles, agosto 16, 2006

end of summer? o... traca final?

Sens dubte "el retorno" de grans series com Desperated... i Lost, amenitzen lo que en si és una època trista dins sa vida d'un tsorm-dude, i és sa des final d'estiu. Però encara és massa prest per tancar-nos i posar sa calefacció, no? pues si! atiende pataliebre!!!! s'atraquen ses festes de ferreries i nirà gros! tremendo!!! TOTAAAAL!!!!!!! dia 1 de setembre tornen, 22 anys después, BARON ROJO! és grup que has d'escoltar si no vols ser "IN"! tot un clàssic des metal nacional! sens dubte allà hi haurà almenos un membre de tsorm per aixecar es puny i cantar VOLUMEN BRUTAAAAAL!!!!
són dos bons motius per no comensar a acotar cap no? al fi i al cap s'estiu no és res més que una saturació de guiris incompetents i amb una cultura pels garrons!! però mos agraden! a tsorm mos cau be tots els que tenguin un nivell intelectual per baix es nostro... i sou molts! ja ja ja (el loco la colina). Después d'aquesta falta de respecta cap als nostres lectors que no sou tants, jejej... i en general después d'aques "post" tan raro que m'acab de treure de sa màniga... només dir-vos que ja que sa trobada blog&cemento a migjorn va ser un fracàs TOTAL! ens donam una altre nova oportunitat a ferre (ciudad sin ley) aquesta vegada quedam al bar fel i mar de sa plaça grossa aquella (sa nave nodriza vamos) i sa contrasenya és... atención: somos uno, tú eres 2! que te den!

jajaja ahi està!!! salut i que viva els ponts i vacances!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

jajaja com a co-member de TSORM me permet canviar sa contraseña a FEL I MAR... a partir d ara és: Tómalo, tuyo es, mío no.