viernes, septiembre 01, 2006

Bebidas del Mundo: Dr. Pepper




Ja esta bé de tanta serie, tanta Paris Hilton i "bazofia" no cultural. Avui inauguram una seccio(d aquelles que només duren 1 post). Es diu: Bebidas del Mundo, i la començam amb es refresc yankee més cancerós de tots. DR. PEPPER! akesta fantastica beguda que mus recorda a sa Cherry Coke i te un toc de cirera. Vus recoman que la proveu si la trobau, i vus feu uns "cubatillas de moda" amb Dr. Pepper, molt "in" señores! En proximes entregues: Coca Cola Vaiilla, i la gran Pepsi Gold !

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Viva Dr.Pepper! total desconegut a Spain, però tot un clàssic cultural als US-Gay! on apareix anomenada en pelis com Austin Powers!!!
És un compte pendent es que tenc personalment mesclant un dr. pepper amb whisky! deu ser una bomba!! Dr.Whisky! o un Whepper! jajaja vot per sa segona opció!!!!
We Want Cristal Pepsi back!!!

Anónimo dijo...

jajaj crystal pepsi! la gran olvidada! era 7-up caducat!

Anónimo dijo...

jajajajaja! acabes de derrumbar sa meua infancia!!! era un mite com na Jessica Rabbit! ara me diràs que realment era un dibujo animado, no??!

Anónimo dijo...

Gran post! Sens dubte sa millor beguda de sa història! Si no fos perquè encara aprecii sa meua vida, em fa moltes ganes provar un dia berenar de Dr. Pepper amb pastelitos de La Pantera Rosa. Nutritiu, lo que es diu nutritiu, no sé, però de bò... mmmmh... Visca els menjars químics-radioactius!