martes, octubre 31, 2006

Avui vespre coneixere a KISS!!!!!!






Ho he aconseguit!!! ha valgut la pena, m'he aixecat a les 5 i quart d'es matí, he agafat es metro i he fet cola a sa virgin store, per que sí! avui és es dia!!! avui en Paul Stanley i en Gene Simmons, membres originals de KISS van a sa Virgin Store de Times Square (NY) a firmar els dvd Kissology que han surtit a la venta avui mateix!
A les vuit d'es matí han obert ses portes i hem estat els primer en comprar el nou dvd!!!!! i dins sa bosa sa gran preciada "wristband"!!!!!!!!!!!! amb asò podré passar avui vespre per que me firmin!!!!!! i foto!!! esper que tot vagi bé! i actualitzar es blog amb una foto de tsorm+kiss!!!!!
stay tuned!!!!!!!
Per cert, pres hi haurà comentari sobre ses primeres impresions d'es dvd!!!!!
you wanted the best you got the best!!!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

mlta sort a**hole!

Anónimo dijo...

Woh, woh, woooooooh! Sens dubte es millor post de TSORM (descontant es pròxim amb ses futures fotos de TSORM + KISS), els nostres tencacles per conquistar el món es fan cada vegada més llargs. Ara ens poserem a s'alçada de dos des nostres guies espirituals, sa pròxima vegada seran ells qui es vulguin fer fotos amb noltros.

Gràcies per sa notícia, estimat corresponsal Paco Responsal. TSORM rockin' all over the world!

Anónimo dijo...

he olvidat dir que al entrar a sa virgin ha estat espectacular, apart d'es mostrador situat just a s'entrada, pels altaveus sonava a les totes es disco destroyer! a totes ses pantalles ja es projectava es dvd!!!! m'ha agafat pell de gallina!!!
KISS is still the biggest band in the world!!!!!