miércoles, octubre 11, 2006

Video killed the radio star.


Milions de fans de B&c repartits per tot el món aclamaven una secció de vídeo-clips en es seu blog favorit. Doncs bé, ja la tenim tenim! I no podem estrenar sa secció amb un vídeo-clip que no fos... és clar, dels anys 80!
Es tracte d'un temasso, "Turn Up The Radio", d'Autograph, una hair-band que lo únic que ha fet en sa seua miserable vida és aquest hit, però senyors, quin hit! És tant mític que fins i tot va tenir s'honor de incloure's a sa B.S.O. de "Grand Theft Auto: Vice City" (es millor vídeo-joc de sa història? I per què no?). V-Rock i Laslo rules! Jajaja.
Sens dubte és un dels meus clips preferits, no té desperdici: sa garruleria típica vuitantera, els cabells crepats, s'horterisme des vestuari, ses posses ultra-sobades, es solo de guitarra que put a Van Halen (encara que és boníssim, tot hi ha que dir-ho), els rajos lásser típics de s'època... és impossible no adorar aquest vídeo! A destacar s'actuació des bateria, es neanderthal que as princi firma amb una X i li surten unes lletres de ERROR a n'es front, jaja!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

joder sempre m'ha agradat aquesta cansó peró mai he sabut de qui era. gracias una vegada mes B&C!!!

Anónimo dijo...

Hey, pataliebres; per fi us he posat es rellotje en hora. Com dirien els Power Rangers: "Sincronicemos nuestros relojes!"

Anónimo dijo...

es rellotge en hora? pero asso que és? un blog convencional ?? era lu millor de B&C !!