viernes, noviembre 17, 2006

EL ROCK QUE VIENE!!!

Esteim visquent al 2006 i tot i que molta gent rebutja qualsevol música que es faci a s'actualitat, aqui adelant lo que són i seran grans grups que esperem ens regalin bons moments de cara es futur!!!
Rock on babieeees!!!

The 69 EYES! casi na' directes de finlandia (crec) Un gran grup gòtic però res empalagós i aburrit com poden ser sa majoria d'aquest gènero! a més a sa web www.69eyes.com hi ha lo que serà es pròxim single de cara es disco que treuran a principis del 2007! Perfect Skin! quin temasso! es perceb un aire més rockero que als discos anterior! gran espectació!!!

Tota una sorpresa!!! después de sa disolsió de Stone Temple Pilots, culpa de projecte regulero de Velvet Revolver, reapareixen els germans deLeo acompanyats per s'excantant de Filter (??) formant Army of Anyone (un dels pitjors noms per un grup EVER), es resultat és un disco en que encara estic fent ses primeres escoltades però que sóna molt però que molt bé! riffs tremendos, bones melodies,... totalment recomanable.

Per fi! they're back!!!!!!!!!!!!!!
5 anys des des disc debut de Tenacious D!!!!!! i tornen a lo grande! amb película i banda sonora respectiva!!!! Increiblement divertida i molt més metalero que es disc anterior! No vos heu de perdre ses cansons: Kickapoo, on canten juntament amb mr. Meat Loaf i Ronnie (God) James Dio!!!!! i Papagenu (He's My Sassafrass) tot un viatje!!!
ashamajaaaaaaa!!!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Jo estic molt satisfet amb el 2006 en quant a nous discos. He fet sa llista a la correguda, però per ara els meus 10 albums preferits d'enguany són:

1.- "Modern Times" - BOB DYLAN
2.- "Pearl Jam" - PEARL JAM
3.- "Rockford" - CHEAP TRICK
4.- "Have a Little Faith" - THE BELLRAYS
5.- "Streets Of New York" - WILLIE NILE
6.- "Howlin' Rain" - HOWLIN' RAIN
7.- "Wolfmother" - WOLFMOTHER
8.- "American V" - JOHNNY CASH
9.- "On Borrowed Time" - THE ILLUMINATI
10.- "Highway Companion" - TOM PETTY

N'hi ha molts d'altres que batallen per entrar en es top-10, com es de Mastodon, Chelsea Smiles, Cracker, Neil Young, Queensrÿche, Joan Osborne... A veure com acaba la cosa. I aço que encara hi falta per publicar aquest mes es de The Paybacks i es den Tom Waits!

Rock On, bitch!