miércoles, noviembre 15, 2006

Pure Shit


No cal provar-lo! arriben 5 anys tard!! i amb una linia que haguessin volgut imitar intecionadament al iPod no hauria canviat massa. Per fi Microsoft puja al tren dels reproductors "emepetreeerrrrr". S'ha creat una certa, però no massa expectació sobre sa surtida al mercat d'aques anomenat "zune" al igual que el pròxim sistema operatiu windows vista, però en definitiva sembla que seguiran igual de retrassats que els darrers anys. Aquest reproductor té conectivitat inalàmbrica i no se que més, ah si, colors blanc i negre (mmm... ipod, ejemmm) aah i nova innovació de microsoft, color marron! pfffff una mierda pa ti!
a Tsorm no li importa que encara no el tinguem en ses mans per comensar a criticar-lo, almenos a nivell personal, i és que hi ha un frente abierto dins es "seno" de tsorm, un pique apple vs. microsoft!! jo vot per Apple! pc's al fems!!! no es mereixen res millor!!
Microsoft treu Zune just antes que apple està apunt d'anunciar es nou iPod 6 generació!! si s'actual 5G ja li dona 20 voltes al puto zune! no vui imaginar es 6G!!!
Per cert, podria haver més similituts entre es futur windows vista amb s'actual Mac OS X? tela!!!!!
Un que conec jo es defensa diguent que si un 80 % d'usuaris empren Windows, serà pq és més bo. Jo diria, per que per sa contramurada rodin més citroeeens, els fa millors al Lexus?? don't think so!!!!
Obrim brecha! nova secció Blog&Cemento meets Noves tecnologies, o en aquest cas del zun... antigues!!

he dicho!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

avam, akesta rivalitat te la has creada tu mateix! vui dir, no som pro-microsoft, com ho entendries? simplement som defensor del windows i pista. no vista. logicament l ipod sembla mlt millor no tant sols en disseny sino en prestacions. apart d asso, GET A LIFE!

Anónimo dijo...

I do need a life!! putes 3 megas! si és que sa tecnologia m'està aillant!

Anónimo dijo...

Ses noves teconologies puden totes, ens estan robotitzant i eliminen milions de puestos de feina. Esteim involucionant com a "El Planeta de los Simios". Yo os maldigooooo!

Atentament, un fan de sa SuperNintendo.

TSORM dijo...

elpais.es

Zune, el reproductor digital de Microsoft, es incompatible con su nuevo sistema operativo

Microsoft asegura que intentará hacer que Windows Vista y su reproductor multimedia puedan entenderse antes del lanzamiento del sistema operativo