sábado, noviembre 04, 2006

Una meca per Tsorm


Reconeixeu aquest edifici? Sí! és s'edifici on suposadament viuen els nostres amics de f.r.i.e.n.d.s! s'edifici que sempre enfoquen quan van aquells exteriors!!
Només visitar es carrer, tot i que sa serie està gravada des de sempre a L.A.! un sent un poc de pell de gallina, imaginar que per allà poguessin rodar en joey, na rachel, en ross, no mónica!, sobretot na mónica (TSORM loves Courtney Cox). Sona a flipat però és així! Fa poc vaig llegir que hi havia rumors d'una possible vuelta de sa seire o inclús una peli, sigui loque sigui... que no crec que sigui res, vos recoman a tots els fan de friends, i als fans de tsorm (jajaja) que visiteu aquest carrer! val la pena! és molt xulo! està just al cor del Greenwich Village (o... Green village per un que jo conec, jajaja)
91, Bedford street.

Unagui!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hey, hey, na Courtney Cox és meua, voltros no erau de na Jeniffer Aniston? As final m'heu donat sa raó jajaja.

Canviant de tema, els NY Knicks van perdre contra Atlanta! Buenu, faixin lo que faixin enguany, segur que quedem millor classificats que l'any passat, jaja. GO KNICKS!

P.D.: Grans, grans posts niuyorkins, TSORM rules. Good job!

Anónimo dijo...

Yeay, viva friends, sens dubte sa millor sitcom que s ha fet fins ara. Lu de es retorn ho veig xungu. Alumillor daki un parell d anys fan un episodi especial "thanksgiving" com es q feien i tan bons eren. Mentres tant haurem d tirar del DVD ! Long Life Friends!