viernes, junio 29, 2007

Ses millors galetes del mon!


Ladies & Gentlemen, vos presentam ses millors galetes del món, i part de l'estranger! Sa marca es diu Pepperidge Farm, és dels EEUU, i fabriquen una gran varietat de galetes dolces, salades, pastels,... Però mos centrarem amb ses cookies, ses típiques (estil chips ajoy), són d'una calidad extrema, en fan de varios gustos, 100% chocolati, nous de macadàmia, chocolati blanc,... i dins tota aquesta varietat, es poden diferenciar per sistema de cocció, lo que es presentca com "Soft Baked" significa que són d'una textura molt més blaneta, i ses originals són cruixents com cap altre! Lo que més m'agrada és que per exemple si duen ametlles, són ametlles senseres, i es chocolati també són uns tacos importants! fuuuu, només pensar-hi me pos "soft baked" jeje.

Vaig tenir sa sort de descobrir aquesta marca en un viatje a USA, i d'ençà, formen part de sa meua vida, encara que no les menji. Sa gran sorpresa va ser l'any passat passejant per Sarrià antic, vaig trobar una tenda delicatessen que les tenien! Es dependent em va veure entrar directament cap a elles, i me va demanar si les coneixia, me va comentar que també tenia passió per elles, que quan les va provar a Estats Units va dir que les havia de dur a BCN, li va costar molt però allà hi són!!!! Me va recomanar guardar-les en fred, i sí! són bonissimes!
Ara mateix no se ni es nom ni s'adreça exacte d'aquest comerç, però investigaré!
sa pàgina web oficial de sa marca és: http://www.pepperidgefarm.com

2 comentarios:

TSORM dijo...

les vui provar JA!

Anónimo dijo...

Hola!!
Ahir anant pel carrer Mallorca vaig passar per davant d'una botiga nova que s'anomena Delishop, que precisament sortia al suplement del Què fem? de La Vanguardia d'ahir divendres.
A la botiga s'hi poden trobar productes de tot el món i, entre ells, les galetes que aquí comentes, les de la marca Pepperidge Farm !!!!
L'adreça exacte de la botiga és:
Delishop c/ Mallorca, 241 ( a costat de Rambla Catalunya ).

Que vagi bé!!!!