martes, junio 26, 2007

Va de bon gust


En un toc de distinció, i amb humil ànim de donar a aquest blog punt "calité" adjuntam dos links molt interessants.
Són dues cadenes americanes, una centrada únicament en mobles, i "elementos del decoro" com és Potterybarn i s'altre enfocada a sa cuina "en todo su esplendor", William-Sonoma.
Concretament de Potterybarn me consider un fidel admirador. Sí, és una cadena... però ofereix un estil de mobles i decoració amb es que m'hi sent 100% còmodo i identificat. Un estil molt acullidor però gens embafador, molt sofisticat i identificatiu. En una anècdota televisiva, al capítol de friends on na Rachel li amaga a na Phoebe que els mobles que acaba de comprar són d'una cadena... d'una tal "La mula coja" bòno... aquesta mula en versió original és Potterybarn.

Per altre banda William-Sonoma fa lo pròpi dins d'espai de cuina. Si teniu s'oportunitat colque vegada d'entrar dins una tenda seua vos donareu comte que és una empresa que cuida fins és mínim detall. Me consider especialment seguidor dels dissenys de packaging que fan per tots els aliments per cuina que tenen de marca pròpia. Pasta per fer waffles, tortitas, mel, tomatigats, tot amb un cert aire mediterrà però sense olvidar sa cultura americana.
Esper que disfruteus ses seues pàgines on-line.

links:
www.potterybarn.com
www.williams-sonoma.com

3 comentarios:

Anónimo dijo...

PUNT DE CALITÉ? JA TENIEM CALITÉ AQUI! INTERESSANT, CONEIXIA POTTERY BARN, PERO NO W. SONOMA.
AVUI AMOLLEN NA PARIS

Anónimo dijo...

crec que ve bé surtir de sa petita pantalla de tan en quan... esper que apoyeu aquesta nova linia paral·lela dins es blog! estic preparant un "puñao" de post d'aquest estil! si d'entrada esteis en contra, deixau es comentari a "noexisteixaquesmail@gmail.com"

salut

TSORM dijo...

apoyam totalment aquesta "bacanal" d'aire fresc, o com se digui