domingo, julio 22, 2007

JaleoBus, kin gran invent!


Dedicam aquet post a nes JaleoBus, tota una experiència, una religió casi bé. Un puesto on es produeix un choque de cultures, començant per sa crisi a nes moment d'entrar, que hi sol haver galtades i sobretot es trajecte, que es pot convertir amb una odisea rollo "espartanoooos!", tinguent en compte sa intoxicació etilica de tot kiski. Sense cap dubte, un punt de trobada surrealista que recomanam desde B&C.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Com és que a tots els busos dels altres poble sa gent entra tranquila i civilitzadament, i a Ciutadella hi ha uns bultos com els que hi ha?! així hi tot tenen carisma!!

Anónimo dijo...

jaja cert, s'hauria de fer un estudi des tema, i tambe cal destacar sa mala llet generalitzada des seguratas i es conductors.

Unknown dijo...

Cert, saps de sobres que a sa tornada de Fornells vam riure.

Si no vaig equivocat tu seies darrera jo i es meu company i sa segurata des Bus era una kipi que anava a Cala Mesquida de rave!

Q? vas riure? jajaja

Un dia d'aquests seguim xerrant en calma i la tornam a armar. Noltros som clàssics des kaleobus. Sa edat té aquestes coses. ;)

pd: anaves en seiro amb lo del remolc i els alatveus de ferreries? :P

TSORM dijo...

jaja hi ha que dir que es tema nava degenerant aixi com pasavem carretera. I sa jipi volia marxa, un poc + i acaba en bacanal

Unknown dijo...

ho saps! ;)

(ja et passaré les url's els meus blogs :P)

TSORM dijo...

molt bé! ja te posarem algún link per aqui!