lunes, julio 09, 2007

Jerry Springer



Massa temps ha passat sense que aquest gran blog li rendigués un petit homenatge a una dels comunicadors més relevants de sa petita pantalla durant els darrers 15 anys als EEUU.
Sí! és en Jerry Springer! un dels pilars de sa "telebasura" tot un pioner en s'entreteniment barato, fàcil i directe. Es seu programa és tot un clàssic, i consiteix en, pepr dir-ho d'alguna manera, El diario de patricia però Hardcore!!! Tot un homenatge a sa "white trash". Amb temàtiques com, "sa meua dona és transexual i jo no ho se", "soc membre del KKK",... Sa gent es dedica a pigar-se de manera indiscriminada! Hi han baralles que han passat a sa història!
Com podeu veure, un programa que cultural, cultural no és, però que sí se li pot aplicar aquella famosa frase qe na Mercedis Milà per defensar Gran Hermano, i és "Aquest programa és un reflexe de sa societat en que vivim"... vaaaale, açò val mentre que els participants no siguin actors...

vos deix amb un parell de videos per si voleu coneixer millor aquesta petita part de sa cultura televisiva dels yankees:
http://www.jerryspringertv.com/ (web oficial)

2 comentarios:

Anónimo dijo...

jerry! jerry! jerry! jerry!

Anónimo dijo...

Quin gran moment a Austin Power 2!! "tengo el capirooooooote"