miércoles, julio 25, 2007

Series d'Estiu

Encara que durant s'estiu totes ses nostres series preferides estan de vacances; a nes canals per cable americans podem trobar algunes que valen la pena. S'avantatge de ses series de cable és que no pasen per censura prèvia, aixi que tenen més llibertat per tractar temes com es sexe i sa violència, d'una manera més explícita. Avui vus en recomanam dues. WEEDS i RESCUE ME.

WEEDS és una serie que emet Showtime, i Cuatro a Espanya. És una comèdia de 25 minuts que narra sa historia d'una mare de familia que trafica amb marihuana. És una espècie de "Malcolm In The Middle" però més irreverent encara. Consta de 2 temporades de 10 i 12 episodis respectivament. Dia 13 d'agost comença sa 3a, encara que ja s'han filtrat 3 episodis a internet.

RESCUE ME, emesa per FX (Nip/Tuck, Dirt...) i a Espanya actualment es pot veure per TNT. És una serie que narra sa vida de un equipo de bombers de NYC després de s'11-S. Mescla drama i comèdia de manera espectacular i es diàlegs forts i es sexe no solen faltar a cap episodi. Consta de 3 temporades de 13 episodis cada una. Actualment s'emet sa 4a temporada a USA.
Proximament farem un repàs a ses noves series que mus venen es setembre.

3 comentarios:

Unknown dijo...

Hola sóc un fan de weeds que estic esperant des de fa uns mesos que començi la 3a temporada ja que vaig seguir la serie via torrent i voldria saber on puc trobar més informació d'aquesta filtració dels primers capítols!
Moltes gràcies
Miki (supermaskarita@gmail.com)

TSORM dijo...

a www.eztvefnet.org trobaras es 4 primers episodis de sa 3a temporada

Anónimo dijo...

miki tambien eres de menorca?