domingo, mayo 21, 2006

Bruce, live in Badalona


Avui ja fa una setmana que el GRAN Bruce Springsteen ens va deixar gaudir de més de dues hores i mitja de molt bona música (que ja fa falta!) presentant el seu darrer disc: We Shall Overcome: the Seeger Sessions. Un poc antes de les 9'30 tot el públic l'estava esperant cantant un tros d'una de les seves cançons "pay me my money down". Senzillament va ser BRUTAL! MOLT MOLT!! Ah! i atenció!

a sa tardor torna!!!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

jajajajjaajaj yeah! això es espanya!! I vaya... potser si que si demà vas al super sa caixera et xerra amb alemany si compres unes frankfurt, però vaya... d'es palo que són ses caixeres... no crec que arribin a tant! lo màxim que deuen dir es danke!

Anónimo dijo...

Weeeey, gran sorpresa aquesta mini-crònica a Blog & Cemento, ara sí que teniu tots els meus respectes.

Sa veritat és que va ser un grandíssim concert, no m'esperava que fos tant bo, tenia molt poques espectatives posades i tal vegada per açò em va sorprendre.
Va tocar quasi tot es nou disc "We Shall Overcome" amb una contundencia brutal, junt amb renovades versions folk de "Johnny 99", "Open All Night" i "Ramrod", entre d'altres.

Tal com diu es post, en Bruce torna a venir per sa tardor, així que qui vulgui entrades que m'ho demani, jajaja.

See ya up the road.

Anónimo dijo...

rush 212!! jo vull una entrada!! es que ara estudii molt i feia dies que no entrava, però please, apuntat-t'ho a s'agenda!