domingo, mayo 21, 2006

International Business



Avui capvespre he fet es trajecte BCN-Menorca, i mentres encara era a s'aeroport, per fer temps he decidit aturar-me a una llibreria a comprar-me una revista, después de revisar es panorama nacional, he optat per comprar sa RollingStone, sa versió importada de U.S.A. Sa sorpresa ha estat quan he nat a pagar-la, sa caixera al veure sa revista ja li ha bastat per arribar a sa conclusió que jo era americà i m'ha comensat a xerrar anglès. Tan raro és comprar-se una revista en anglès? es lo que tiene ser d'aquest pais? he de llegir, sa Hola o sa MAN, que sempre són iguals? jejeje... per no deixar malament a sa caixera li he seguit es rollo i he seguit xerrant anglés... practicing will improve your english!
Sa reflexió és sa següent, si demà vaig al super i compr un paquet de salsitxes de frankfurt, sa caixera me xerrarà en aleman?

1 comentario:

Anónimo dijo...

jajajajjaajaj yeah! això es espanya!! I vaya... potser si que si demà vas al super sa caixera et xerra amb alemany si compres unes frankfurt, però vaya... d'es palo que són ses caixeres... no crec que arribin a tant! lo màxim que deuen dir es danke!