lunes, octubre 09, 2006

300

8 comentarios:

Anónimo dijo...

enhorabona capullos de blog and cemento! sou la ostia padre! pipi 4ever

Anónimo dijo...

ESEE PIPII PIPON!!! Próximamente, en sus pantallas con su nueva película, y junto, como no, con su LAPIEDRA!! ¿Será que pipi LA tiene como una PIEDRA?
I enhorabona joves del blog! Per aquestes 300 visites! Si totes clicken damunt sa publi, quanta pasta haureu tret???? JAJAJJAJA

TSORM dijo...

jajaj tube tube, asso dic jo. clicau damunt sa publi q nomes duim 0,86 dolars, i en euros algo menos!

Anónimo dijo...

Mentres sa publi siguin merdes des tipu "Cases rurals a Catalunya", no seré jo qui us faixi guanyar doblers. Abans aniria a NATUME i li donaria un beso a sa nalga esquerra de ses fies lletges den Pons Morales.

Hi ha que dir que des de que me vau fitxar només fa dos dies, ha pujat s'audiència es 200% i sa líbido de ses dones es 300%.

Anónimo dijo...

enhorabona tius, sou lo mes gran qu eha parit mai son oleo! com celebrareu aquestes 300 visites? amb un concert d'inventari a sa plaça des born? amb una tapa de calamars as casino nou "salon de joc"? o amb un partit de petanca as pins amb en mares?

Anónimo dijo...

Hey! Meado calzaslargas, avui no és de Cases rurals de Catalunya sa publi! És de globus! Encara millor, no? Per clicar es ratolí!! I potser si, que si tots clicam es podrà fer un concert d'inventari as Born, si total... sa tarifa seua deu ser baixa! 0'01 E/cançó? I potser els hi dona prou, per poder-nos convidar a una rondanxa de calamar! Sa birra... a n'es preu que estar sa clicada... cadascu sa seua me pens!

FINS PREST CACHULISS!!

Anónimo dijo...

Una volta en globus? Ufff, com no sigui amb es globus de na Lolo Ferrari, a jo no m'aixequen d'enterra ni en broma.

Un beso a n'es globus esquerra de totes ses meues fans.

Anónimo dijo...

Pues avui mati s anunci era de "Encuentra mujer" jajaja vus tenen calats frikis de b&c !