martes, octubre 10, 2006

Problema de mides

A veure si colqu de voltros me pot ajudar.
Diguessim que a un bar que hi ha aprop de ca meua tenen un problema matemàtic.
Es un bar-restaurant, on fan ses millors hamburgueses de Barcelona! Un bar 100% Yankee (ja sabeu que tsorm loves USA). Si hi anau xalareu! Es diu "OK" i està dins Sarrià antic.
Sa confusió arriba quan demanes unes patates. Resulta que els chulos tenen dues mides de patates: Petites i (atenció) Mitjanes! jajajaja! a veure petites o grosses, però mitjanes? jaja mitjanes entre que?! jajajaj no he pogut evitar penjar aquest Post, i vos deix que interpreteu com pogueu aquest fet. No me deixa dormir!!
Això és com quan un amic va anar a un forn de Maó i va demanar un croassan MINI, jajaja amb tota sa tonteria del món sa panadera li va dir... que el vols petit?! jajajaja, per algo es dirà mini, no?? creu-me que com ha de funcionar un pais si en els petits detalls ja hi trobam desquadres desquiciants d'aquest tipus!!

anau a s'OK!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Joder, però sí sa solució està claríssima! Són mitjanes perquè no hi ha patatá més gran que sa de na Carmen de Mairena.

He guanyat algo?

Anónimo dijo...

HEY! Amb això aquesta gent del blog té molta raó... jo he anat a menjar a s'OK, i si si això despista, perquè quan ho demanes et quedes pensant, i ses GRANS que serien??? AH! Anectoda del lloc, una clara (shandy, lo que li volgueu dir), no té aquell color grogos esperat... sinó que és NEGRE! Gran pregunta, està fet amb coca-cola?? No se que hi posen, el pavo es tant raro... que millor no demanar-li! Però sa clara està boníssima! Encara que de clara no en tengui res!

Lo dit abans... es camarer es una puta peça! ANAU-HI!

Anónimo dijo...

Hola, soc es camarer de s'OK.

Anónimo dijo...

Hola JAUME RIUDAVETS! Com a mínim ens podries donar les gràcies per sa propaganda! Ses burguers són boníssimes!!