martes, octubre 10, 2006

"Madre soy cristiano homosexual" - JOSÉ ÁNGEL

Hi ha vegades que ses portades des discos són millors que sa música que conté dintre. Es cas que ens ocupa és un d'ells (encara que no tenc ni flowers de com sona. Ni falta que fa, vamus), però què dimonis, açò és lo de menos, sa portada és grandiosa! Aquestes sabates lletges amb calses d'un altra color, sa camia hawaiana, calçons blancs, es "morenazo" de pell, aquesta mirada de confessió, aquesta posse d'intelectual, per no xarrar de s'al·lucinògen títol "Madre soy cristiano homosexual"... digues que sí, José Ángel!

Ara que es disco den José Ángel ha iluminat es nostro blog, ja podem dir que B&C és un blog com cal, abans no erem ningú!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

http://youtube.com/watch?v=Fb3NbavSl-I
no me faig responsable d'es video en general, simplement que sa cançó val millons!!
de tot de tot me quet amb sa butaca.

Anónimo dijo...

Hosties, aquest document audiovisual no té preu, jaja! Es realitzador des montatje s'ha lluït, eh?, jaja, segur que s'ha fumat camamil·la o algo, perquè jo no entenc què punyetes hi pinten en Rocky i n'Iván Drago, jaja. Atenció a sa frase final "Quiero decir a todas las personas que nos marginan que los homosexuales no somos animales o hijos del infierno", jajaja, què gran!