domingo, octubre 08, 2006

Grey's Anatomy Imparable!!


Grey's Anatomy ja és oficialment sa serie més vista a USA, des de que sa ABC va decidir programar sa 3a tamporada de serie a nes dijous, competint directament amb CSI Las Vegas (CBS). Ja fa 3 setmanes seguides que es doctors des Grace Seattle guanyen a nes forenses! Mes de 20 millons de persones cada setmana, 20 millonacos! No hem xerrat gaire d akesta serie que es critics califiquen com una mescla entre FRIENDS, SEX AND THE CITY y URGENCIAS.

Desde B&C la recomanam a tohom!!

Afegeixo un video calentorro d sa serie jajaja

16 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo pensava que sa sèrie anava sobre na Gray que ens mostrava totes ses parts de sa seua anatomia; un capítol ses mames, s'altra es cul, un altra s'ungla des dit petit des peu esquerra... però bonu, as final me va resultar verdaderament bona, és una de ses poques sèries que me conec i ja és molt. Me la va descobrir sa meua al.lota que és super-fan, fins i tot quan ens telefonam i comença sa sèrie, sa bruixa va i me penja, jajaja.

Per cert, avui he vist per La sexta que anunciaven s'emisió en pocs dies de sa sensació de sa temporada a Amèrica: "Mi nombre es Earl" amb el gran Jason Lee de prota. A veure que tal (encara que segur que no la veuré, jaja). Què en sabeu d'ella, TSORM frikis de pacotilla?

Aaayyy, patete, patete...

TSORM dijo...

neurotic outsider a TSORM no nam de tonteries. S'altre membre de B&C (your brother) és un fan incondicional de MY NAME IS EARL i ja ha vist sa primera temporada sencera. Ell t informara

I sa idea que tenies de Grey's Anatomy és realment bona x un spin-off !! jajaj

Anónimo dijo...

fuck yeah! no sabia que lo de My name is Earl a la Sexta! encara que muy mi pesar, aquesta serie a Espanya la veurà menos gent que escula de actores!
És una gran pena, per que és una seria molt bona, original i divertida!
Despés d'aquest adjectius tan originlas, només vos dic que la intenteu mirar, no costa gens, a més els capitols no van massa lligat aixi que fa molt fàcil veure-la! Destacaria apart d'en Jason Lee, que fins ara no m'entrava gaire i realment ho fa molt be, s'actriu que encara sa ex den Earl, o sea na Jaime Pressly! no se si doblada estarà bé, però és que s'accent surenyo original val millons!
me despedesc amb una frase "HEY Crappman!"

Anónimo dijo...

My Name Is Earl no me va enganxar gens. Antes me mir ses 15 temporades de Vacaciones en el mar del tirón! Pero li tornare a donar una oportunitat ara que comensa x la SEXTA

Anónimo dijo...

Bjork, a tu una serie que no surtin doctors sembla que ja no t'agrada! és més qualsevol serie que m'agradi a jo, menos!! així que LIMPIA Tú TU GRAYS ANATOMY!!!

Anónimo dijo...

free george! un tiu que s mira HEROES, KIDNAPPED (cancelada) i JERICHO no me mereix es mes minim respecte! aixi q ves tu i ses teues bombes de petronio a un altre blog!

Anónimo dijo...

Hey Bioboxere! quan facis feina a ca teua i estiguis de dilluns a divendres sense xerrar amb ningu que no estigui agregat a sa teua llista... entendràs per que me mira totes aquestes series! encara que seguesc pensant que Heroes serà una bomba! idespués te faré demanar perdó en public com n'Angel Nieto! atiende eh! pataliebre!!

Anónimo dijo...

Pues si!! És boníssima Grey's anatomy!!! M'encaaaaaanta!!!! I per cert, aquestes audiències són normals!Amb lo bona que es sa puta serie! Ja li agradaria a OT aconseguir aquestes audiències! Per cert, quin bon gust tens "neurotic outsider" per triar al.lota! Li agrada lo bo eh! I per cert, amics del blog, trobau que es una mescla entre FRIENDS, URGENCIAS Y SEX AND THE CITY?? No se no se...


SEX AND THE CITY AND Y GREY'S ANATOMY al poder!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

tube tube yo tube diu: "Per cert, quin bon gust tens "neurotic outsider" per triar al.lota! Li agrada lo bo eh!"

Lo que li agrada són els tius bons, com jo.

Atentament, es Brad Pitt de Son Oleo.

Anónimo dijo...

No se si ets tu es Brad Pitt de Son Oleo, però jo d'allà en conec un! Venga, però, a tu te don es títol de Brad Pitt del teu nou barri! JIJIJIJIJIJIJI

Anónimo dijo...

m'estic perdent, acabarem xerrant des calentament global de sa terra i ses putes proves nuclears que volen fer els chinorris de korea del nord. na grey es un poc lleugera de cascos!

Anónimo dijo...

grans chinorris! sempre saben quina l'han de dir!
com es deia sa serie de que estavem xerrant??

Anónimo dijo...

no u se, pero podriem xerrar de ses alusions racistes a Walker Texas Ranger

Anónimo dijo...

Ojo que que Chuck Norris somos todos!!! sa combinacio yankee retrassat que sap carate és una fórmola que no pot fallar mai del món!!!

Anónimo dijo...

Hem de recuperar moments classics de Walker en video a nes blog. proximament. m he permes es luxe d penjar un video com a extra de aket inacabable post!

Anónimo dijo...

quan has dit calentorro pensava q seria més, no deixa de ser un clip pseudo-lesbic de serie B!