domingo, octubre 08, 2006

"Neurotic Outsiders" - NEUROTIC OUTSIDERS


Tranquils, amics de sa blogosfera, es vostro calvari de sufrir posts sobre aborrides sèries de TV per fi s'ha acabat. TSORM, per alegrar una mica aquest cutre-blog, m'ha fitxat a mi per xarrar-vos sobre s'alicient més excitant d'aquesta miserable vida: sa música rock. Anàlisis de concerts, discos, vídeos de yutuf... tot tindrà cabuda en aquest es vostro racó favorit d'internet (sí, clar...)

Per començar us faré un anàlisis super-extens i sessut sobre es meu darrer descobriment, s'únic disco dels Neutoric Outsiders publicat l'any 1996: Es disco és la canya! Açò és tot, amics, jajaja, què voleu que digui més si és disco és impresionant, eh? Que us analitzi cançó per cançó? Jajaja, esteis locos! Buenu, va, m'explaiaré una mica més: Es disco és LA PUTA canya! Jajaja. No, ara en sèrio, totes ses cançons són genials i adictives, predominant sobre tot ses punk-rockeres com "Nasty Ho", "Good News", "Jerk" o "Six Feet Under", però deixant cabuda també a altres més sosegades i plenes d'emotivitat com "Better Way" (no me la puc treure des cap!) o "Story Of My Life". Doncs açò, gañanes, deixau-vos de Backyard Babies, Green Days i mariconades vàries. Si voleu un disco de punk-rock de sa "vieja escuela", no dubteu en baixar-vos-lo, en Ramoncín us ho agrairà.

P.D.: Hòstia, se m'ha oblidat dir que a Neurotic Outsiders el formen n'Steve Jones dels Sex Pistols, en Duff i en Matt Sorum de G'n'R, i en John Taylor de Duran Duran. Ja veis, d'aquí a sa Popular 1 només m'hi queda un pas, jajaja.

17 comentarios:

Anónimo dijo...

hola, membre infiltrat de TSORM, m ha agradat es teu post de Neurotic Outsiders. Son tant outsiders que no han tret cap mes disco des del 95? A mininova ni rastre d'ells, i tothom sap que si no surt a mininova, no existeix!

Anónimo dijo...

Dius gayers als backyard babies quan es cantant és es melao de Duran Duran? jodo! jajaja de fet, creia que sa mescla de Duran Duran i Sexpistols havia originat es resultat de: PACO CLAVEL!
però bono els hi donaré una oportunitat, però ja m'estàs gravant un cd, per que com be diu en fake rock fan... a internet, apart d'un video a youtube, estan missing!!
viva en paco per cert!

Anónimo dijo...

per cert Neurotic... encara que comensem a matxacar es teu primer coment... Güercom to the Blog!

Anónimo dijo...

Hey, hey, una mica de respecte per Duran Duran, que aquests són els que van gravar sa gloriosa "Rio", apart de fer un apoteòsic dúo amb es mismíssim Pavarotti, jajaja. Però que sigui sa darrera vegada que compares a n'Steve Jones amb en Paco Clavel, una mica més de respecte... per en Paco.

No fa falta que te gravi cap CD, perquè te l'estic pujant ara mateix a n'es megaupload aquest raro, en menos d'una hora te publicaré es link per baixar-te'l, ok patete? Ja veuràs com després d'escoltar-lo me besaràs es peus, jajaja, mini-yooooo, jajaja.

Demà més discos. Mentres tant... que us bombin!

Anónimo dijo...

Per cert, m'encanta es "Total 13" de Backyard Babies, vaig flipar amb ells quan van fer de teloners d'AC/DC en es Palau St. Jordi l'any 2000, però es darrer disco "People Like People Like People Like Us" me sembla una soberana merda, tant gran com ses retxes que es fotia na Carmina Ordóñez, no s'aguanta per cap lloc. Free George Michael, no tens ni punyetera idea de música, jajaja.

Anónimo dijo...

Aquí teniu es link per baixar-vos es disco:
http://www.megaupload.com/?d=UA0DHWBU

No fa falta que beseu s'enterra de per allà on trepitj, només que m'ingresseu 600 euros cada mes a sa meua compte ja em don per satisfet.

Anónimo dijo...

Hosti pues si que mola es disco! Mencantan sobretot Jerk i Union, pero tot es disco es la bomba. Gracies per pujarlo tiu, mauré d'aficionar a aquest blog jeje.

Anónimo dijo...

Diga'm garrulo, però no ho he sapigut baixar, és només per pc? funciona en mac? a veure si ara seré jo s'outsider! manda huevos!

Anónimo dijo...

jaja free george michael, tenir mac suposa un problema (again) jaja

Anónimo dijo...

Dient-te garrulo me qued curt, però en fi... A dalt a la dreta introdueixes ses 3 lletres que t'indica en minúscules i pitjes es botó gris de DOWNLOAD. Allà mateix apareixerà un altra botó llarg i gris que te diu que esperis 45 segons. Quan s'hagi exaurit es temps, sortirà es botó definitiviu de DOWNLOAD, pitjes i... enjoy it, fuckin' bitch!

Patete, patete, tócate el culete.

Anónimo dijo...

vale vale vale vale! el reeeey de las caaaamas sii!
Ja ho tornaré a provar a veure que tal.
Pc's make me wanna puke!
menos tvu player tot sigui dit!

Anónimo dijo...

vale vale vale vale! el reeeey de las caaaamas sii!
Ja ho tornaré a provar a veure que tal.
Pc's make me wanna puke!
menos tvu player tot sigui dit!

Anónimo dijo...

Ja diràs, garrulo. En cas negatiu, te'l put pujar as yousendit, que simplement pitjes es botó de download y llestos. No ho he fet abans, perquè te volia fer sufrir, jeje, y te esha para atráaaaa!

Atenció a aquesta nit, nova actualització amb es disco de... (s'accepten sugerències)

Anónimo dijo...

sa banda sonora de Billy Eliot!

Anónimo dijo...

I no prefereixes es remixes discotequeros de ses anomatopeyas den George Michael de quan n'Elton John li fotia pes cul a sa festa que va organitzar en Boy George a sa seua mansió l'any 1996? També tenc es de cares B.

Anónimo dijo...

Que me deis de algun bonus track den camilo sesto?

Anónimo dijo...

Però a veure, imbècil (es que si no t'insult, no me fas cas, jaja): as final te l'has pogut baixar o no?